Dora Gräff

magyar | english
 • Smink és frizura forgatásokra

  Smink és frizura filmes és televíziós produkciókhoz. Nemzetközi tapasztalattal rendelkezem sminkkészítés terén HD technikához, különböző etnikumu emberek sminkjeinek elkészítéséhez. Dolgozotam már az NBC New York csapatával, sminkeltem Jim Westet a Destination Craftsből, továbbá készítettem sminket és frizurát a Talk Stoop korábbi műsorvezetőjének is, Cat Greenleafnek, csakúgy, mint Shannon McIntoshnak, amerika egyik híres autóversenyzőjének a Porsche jóvoltából.

  Saját csapattal is dolgozom, így nagyobb produkció esetén sminkes és fodrász csapatommal együtt nyújtunk professzionális smink-és frizuraszolgáltatást helyi és külföldi televízióknak, híres embereknek, műsorvezetőknek akik megbíznak csapatunk gyors, precíz, minőségi munkájában, így bármilyen projektekhez szívesen nyújtunk magas színvonalú szolgáltatást Magyarországon és Európán belül egyaránt. Számos német kreatív cégnek és televíziónak is dolgoztunk már, mint például a Solis Tv, RTV GmbH vagy a Wecause GmbH és az EVO 7 GmbH kreatív ügynökségek.

  Technikák

  HD smink
  "Natural beauty"
  Korrekciós smink
  Frizurakészítés
  Speciális Effekt sminkek (SFX)

  Néhány referenciánk

  AMC Networks
  Audi Journal GmbH
  NBC New York
  Solis Tv GmbH
  RTV GmbH
  Sport Tv
  Destination Crafts with Jim West

  Ajánlatkérés

  Pontos árajánlatkéréssel kapcsolatban kérlek küldj nekem egy emailt a dora@doragraff.com email címre, vagy keress a +36 20 529 1377-es telefonszámon.

Smink és frizura forgatásokra