Dora Gräff

magyar | english
 • Esküvői smink és frizura

  Esküvői smink

  A smink az egyik legfontosabb eleme az esküvőnek, legyen ez natúr, természetes, lágy vagy drámai, a jó stílus hozzájárul, hogy még jobban kihozd magadból a maximumot a nagy napon. Az én feladatom az, hogy kényelmesen érezd magad az elkészül sminkben és, hogy az kiállja a teljes nap próbáját egészen az előkészületektől, a vacsorán át hajnalig.

  Nagyobb létszám esetén sminkes és fodrász csaptunk helyszíni kiszállással készíti el a különböző smink és frizura variációkat.

  Esküvői próbasmink

  Próbasminkre előzetes konzultációt követően van lehetőség bejelentkezni. A személyes találkozás alkalmával gyakorlatban is megnézzük, hogy stílusban, színben és formában melyik sminktípus áll legközelebb karakteredhez. A próbasmink körülbelül 1,5-2 óra hosszú. Ez alatt az idő alatt maximum 2 sminkvariációt készítek el, igény szerint kipróbálunk különböző műszempillákat is. Segítek abban is, hogy hogyan korrigáld sminkedet az esküvőd napján, szükség esetén a megfelelő sminkes anyagok beszerzésében is.

  A próbasminket az esküvőt megelőző 3-4 hónapban ajánlom elkészíteni, így igény esetén elegendő idő áll rendelkezésre a további finomítások vagy más smink stílusok kipróbálására is.

  A próbasmink alkalmával, amennyiben igény van a 2 sminkvariáció elkészítésére, azt kizárólag egy napon és egy azon időpontban van lehetőség igénybe venni.

  Esküvői frizura

  Akár egy lágy hullámú vagy puha indákból álló virágokkal díszített frizurát keresel, itt megtalálhatod. Stílusban a természetességet és a romantika jegyeit részesítem előnyben. Válassz a lágy hullámok, kontyok és fonatok közül, hogy stílusos legyen a megjelenésed.

  Esküvői próbafrizura

  Az esküvői próbasminkhez hasonlóan itt is 1,5 maximum 2 óra elfoglaltsággal szükséges kalkulálni. A próbafrizura elkészítése előzetes egyeztetés alapján történik. A próba maximum 2 frizura elkészítését foglalja magába.

  A próbafrizura alkalmával, amennyiben igény van a 2 frizuravariáció elkészítésére, azt kizárólag egy napon és egy azon időpontban van lehetőség igénybe venni.

  Külön választható szolgáltatások

  Sminkigazítás az esküvőn / Smink ráépítés
  Örömanya smink
  Koszorús lány smink
  Vőlegénysmink
  Tetoválás eltüntetés
  Sebhely eltüntetés

  Árak 2019

  Esküvői smink: 25.000 Ft
  Esküvői próbasmink: 15.000 Ft
  Esküvői frizura: 8.000 Ft-15.000 Ft
  Esküvői próbafrizura: 8.000 Ft

  További sminkek: 8.000 Ft/fő
  5 fő felett: 7.500 Ft/fő
  További frizurák: 6.000 Ft-12.000 Ft/fő

  Az árak bruttó árak.

  Kiszállás

  Budapesten belül: 5.000 Ft

  Foglalás

  Az esküvői smink és frizura szolgáltatások végleges foglalása foglalóval történik, melynek összege az igénybe kívánt venni szolgáltatások végösszegének 30%-a. A foglaló összegébe nem tartozik bele a smink-és frizurapróba, továbbá a kiszállási díj.

  Bejelentkezés

  Időpontfoglalás a +36 20 529 1377-es telefonszámon vagy a BEJELENTKEZÉS menű alatt.

  ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Esküvői smink és frizura