Dora Gräff

magyar | english
 • Esküvői smink és frizura

  Esküvői smink

  A smink az egyik legfontosabb eleme az esküvőnek. Legyen ez natúr, természetes és lágy vagy drámai, a jó stílus hozzájárul, hogy még jobban tündökölj a nagy napon. A mi feladatunk az, hogy kényelmesen érezd magad az elkészül sminkben és az, hogy az kiállja a teljes nap próbáját egészen az előkészületektől, a vacsorán át hajnalig.

  Nagyobb létszám esetén sminkes és fodrász csaptunk helyszíni kiszállással készíti el a különböző smink és frizura variációkat.

  Esküvői próbasmink

  Próbasminkre előzetes konzultációt követően van lehetőség bejelentkezni. A személyes találkozás alkalmával gyakorlatban is megnézzük, hogy stílusban, színben és formában melyik sminktípus áll legközelebb karakteredhez. A próbasmink körülbelül 1,5-2 óra hosszú. Ez alatt az idő alatt minimum 2 sminkvariációt készítek el, igény szerint kipróbálunk különböző műszempillákat is. Segítek abban is, hogy hogyan korrigáld sminkedet az esküvőd napján, szükség esetén a megfelelő sminkes anyagok beszerzésében is.

  A próbasminket az esküvőt megelőző 3-4 hónapban ajánlom elkészíteni, így igény esetén elegendő idő áll rendelkezésre a további finomítások vagy más smink stílusok kipróbálására is.

  Esküvői frizura

  Akár egy lágy hullámú vagy puha indákból álló virágokkal díszített frizurát keresel, itt megtalálhatod. Stílusban a természetességet és a romantika jegyeit részesítjük előnyben. Válassz a lágy hullámok, kontyok és fonatok közül, hogy tökéletes legyen a megjelenés.

  Esküvői próbafrizura

  Az esküvői próbasminkhez hasonlóan itt is 1,5 maximum 2 óra elfoglaltsággal szükséges kalkulálni. A próbafrizura elkészítése előzetes egyeztetés alapján történik. A próba maximum 2 frizura elkészítését foglalja magába.

  Külön választható szolgáltatások:

  Sminkigazítás az esküvőn / Smink ráépítés
  Örömanya smink
  Koszorús lány smink
  Vőlegénysmink
  Tetoválás eltüntetés
  Sebhely eltüntetés

  Foglalás

  Az esküvői smink és frizura szolgáltatások végleges foglalása foglalóval történik, melynek összege az igénybe kívánt venni szolgáltatások végösszegének 30%-a. A foglaló összegébe nem tartozik bele a smink és frizura próba, továbbá a kiszállási díj.

  Lemondási feltételek

  Amennyiben a szolgáltatások az esküvőt megelőző 4. héten belül lemondásra kerülnek, úgy a foglaló nem jár vissza, viszont ha az esküvőt megelőző 4. héten túl történik azok lemondása, úgy a foglaló maradéktalanul visszafizetésre kerül.

  Bejelentkezés

  Időpontfoglalás a +36 20 529 1377-es telefonszámon vagy a BEJELENTKEZÉS menű alatt.

  ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Esküvői smink és frizura