Dora Gräff

magyar | english
 • Esküvői smink és frizura

  Esküvői smink

  A smink az egyik legfontosabb eleme az esküvőnek. Legyen ez natúr, természetes és lágy vagy drámai, a jó stílus hozzájárul, hogy még jobban tündökölj a nagy napon. A mi feladatunk az, hogy kényelmesen érezd magad az elkészül sminkben és az, hogy az kiállja a teljes nap próbáját egészen az előkészületektől, a vacsorán át hajnalig.

  Nagyobb létszám esetén sminkes és fodrász csaptunk helyszíni kiszállással készíti el a különböző smink és frizura variációkat.

  Esküvői próbasmink

  Próbasminkre előzetes konzultációt követően van lehetőség bejelentkezni. A személyes találkozás alkalmával gyakorlatban is megnézzük, hogy stílusban, színben és formában melyik sminktípus áll legközelebb karakteredhez. A próbasmink körülbelül 1,5-2 óra hosszú. Ez alatt az idő alatt maximum 2 sminkvariációt készítek el, igény szerint kipróbálunk különböző műszempillákat is. Segítek abban is, hogy hogyan korrigáld sminkedet az esküvőd napján, szükség esetén a megfelelő sminkes anyagok beszerzésében is.

  A próbasminket az esküvőt megelőző 3-4 hónapban ajánlom elkészíteni, így igény esetén elegendő idő áll rendelkezésre a további finomítások vagy más smink stílusok kipróbálására is.

  A próbasmink alkalmával, amennyiben igény van a 2 sminkvariációra, azt kizárólag egy napon és egy azon időpontban van lehetőség igénybe venni.

  Esküvői frizura

  Akár egy lágy hullámú vagy puha indákból álló virágokkal díszített frizurát keresel, itt megtalálhatod. Stílusban a természetességet és a romantika jegyeit részesítjük előnyben. Válassz a lágy hullámok, kontyok és fonatok közül, hogy tökéletes legyen a megjelenés.

  Esküvői próbafrizura

  Az esküvői próbasminkhez hasonlóan itt is 1,5 maximum 2 óra elfoglaltsággal szükséges kalkulálni. A próbafrizura elkészítése előzetes egyeztetés alapján történik. A próba maximum 2 frizura elkészítését foglalja magába.

  Külön választható szolgáltatások:

  Sminkigazítás az esküvőn / Smink ráépítés
  Örömanya smink
  Koszorús lány smink
  Vőlegénysmink
  Tetoválás eltüntetés
  Sebhely eltüntetés

  Árak 2018

  Esküvői smink: 20.000 Ft
  Esküvői próbasmink: 12.000 Ft
  Esküvői frizura: 8.000 Ft-15.000 Ft
  Esküvői próbafrizura: 8.000 Ft

  További sminkek: 8.000 Ft / fő
  5 fő felett: 7.500 Ft / fő
  További frizurák: 6.000 Ft-12.000 Ft / fő

  2019-ben megrendezett esküvőkre is a fenti árak vonatkoznak, amennyiben a foglalás 2018-ban történik.

  Az árak bruttó árak.

  Foglalás

  Az esküvői smink és frizura szolgáltatások végleges foglalása foglalóval történik, melynek összege az igénybe kívánt venni szolgáltatások végösszegének 30%-a. A foglaló összegébe nem tartozik bele a smink és frizura próba, továbbá a kiszállási díj.

  Lemondási feltételek

  Amennyiben a szolgáltatások az esküvőt megelőző 4. héten belül lemondásra kerülnek, úgy a foglaló nem jár vissza, viszont ha az esküvőt megelőző 4. héten túl történik azok lemondása, úgy a foglaló maradéktalanul visszafizetésre kerül.

  Bejelentkezés

  Időpontfoglalás a +36 20 529 1377-es telefonszámon vagy a BEJELENTKEZÉS menű alatt.

  ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Esküvői smink és frizura